WordPress website laten maken

Website laten bouwen

De eerste stap is gezet en je hebt besloten; er moet verandering in komen! Je huidige website is verouderd, werkt niet meer goed of je hebt überhaupt nog geen website? Wat de reden ook is, bij SurfSupp helpen we je graag verder!

Honderd werknemers of geen, al jaren ondernemer of net gestart, wat je situatie ook is, zonder goede website ben je tegenwoordig nergens. Momenteel koopt 71% van de Nederlands online, blijkt uit cijfers van het CBS, en dit zal waarschijnlijk alleen maar meer worden. Daarbij gaat het natuurlijk verder dan online aankopen doen, zo oriënteert de klant zich ook heel veel online.

Dus heb je momenteel een website die niet gevonden wordt, die niet leesbaar is op mobiel of met verouderd ontwerp, dan is het slim om hier iets aan te doen! Wij verbeteren, ontwerpen en bouwen websites vanuit Rotterdam, maar werken door heel Nederland.

Mobielvriendelijkheid Koen min scaled e1637331277460

WordPress website laten aanpassen

Wij maken onze websites in WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS (content management system), en met een goede reden! WordPress is namelijk veilig, snel en zeer geschikt voor SEO (search engine optimisation). Daarnaast is het ook nog gemakkelijk zelf te bewerken zodat je niet voor elk stukje tekst contact op hoeft te nemen met je marketingbureau.

Als je al een WordPress website hebt, is het natuurlijk zonde om deze weg te gooien en het wiel opnieuw uit te vinden. Daarom kan SurfSupp je huidige WordPress website aanpassen zodat hij weer voldoet aan de huidige standaarden. Denk hierbij aan mobiele vriendelijkheid, snelheid en modern design.

WordPress website laten ontwerpen

Nog geen website? Geen man over boord! Wij ontwerpen graag samen met jou een website die helemaal bij jouw bedrijf past. Voordat wij aan de slag gaan bepalen we samen met jouw een design zodat je website een online weerspiegeling wordt van je bedrijf. Je weet zelf natuurlijk het beste wat de look & feel van jouw bedrijf is!

In tegenstelling tot wat je wellicht denkt, hoeft het laten ontwerpen en opzetten van een nieuwe website helemaal niet duur te zijn. Als je opzoek bent naar een simpele website, met niet al te veel pagina’s die gebruik maakt van een bestaand template, heb je bij SurfSupp al een website vanaf €650,-. Ben je echter op zoek naar een grote website met tientallen pagina’s, een uniek en eigen design die hoog scoort in Google op alle relevante zoekwoorden, kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Net zoals met veel dingen in het leven, kun je het zo gek maken als je zelf wilt, maar een ding is zeker; duur hoeft een website niet perse te zijn.

agence olloweb qfp4 Ud6Fyg unsplash

WordPress webshop ontwerpen

Op zoek naar een webshop? Of je nou een simpele webshop wil voor je hobby, of een uitgebreide webshop voor je bedrijf, bij SurfSupp kunnen wij aan al je wensen voldoen. We bouwen webshops met Woocommerce (in combinatie met WordPress), de meest gebruikte webshop software wereldwijd, bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Je kunt in Woocommerce gemakkelijk zelf voorraden en producten bijwerken en door middel van SEO zorgen wij ervoor dat je webshop gevonden wordt en daadwerkelijk verkopen gaat realiseren. Je kunt nog zo’n mooie webshop hebben, met geweldige producten, maar als je doelgroep hem niet kan vinden, heb je er eigenlijk niets aan. Je webshop laten maken door SurfSupp is kiezen voor online succes!

"Je huidige website is verouderd, werkt niet meer goed of je hebt überhaupt nog geen website? Wat de reden ook is, bij SurfSupp helpen we je graag verder!"

SEO Website laten maken

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een term die je overal tegenkomt, maar wat is het eigenlijk? Door middel van SEO zorg je ervoor dat jouw website gevonden wordt door je doelgroep. Zoek je bijvoorbeeld naar een nieuwe fiets, dan kan het goed zijn dat je zoektocht start bij Google. Degene die dan bovenaan in de zoekresultaten verschijnt, net onder de advertenties, is degene die zijn SEO het best voor elkaar heeft. Google denkt namelijk dat de website die bovenaan staat bij jouw zoekopdracht, het meest relevant is voor jou.

Er zijn heel veel verschillende factoren waarmee Google bepaalt of jouw website wel of niet relevant is voor de zoekopdracht, en dus wel of niet hoog vertoond moet worden. De factoren waar je aan moet denken zijn bijvoorbeeld de kracht van je website of specifieke pagina, de hoeveelheid andere website die naar jouw website verwijzen, of de gebruikte zoektermen terugkomen op jouw website en of bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

Het is dus een understatement om te zeggen dat SEO een belangrijk aspect is van een goede website. Je website kan er nog zo mooi uit zien en gevuld zijn met geweldige producten, als jouw doelgroep hem niet kan vinden, heb je hier eigenlijk niets aan. SurfSupp zorgt er door middel van SEO voor dat jouw website gevonden wordt en verkopen realiseert!

 

Meer weten over SEO en wat SurfSupp voor jou kan beteken? Lees hier verder!.

Werkplek2 01 01 min scaled e1637332057953

"SEO is een belangrijk aspect is van een goede website. Je website kan er immers nog zo mooi uit zien en gevuld zijn met geweldige producten, als jouw doelgroep hem niet kan vinden, heb je hier eigenlijk niets aan."

Wat zijn de kosten voor het laten bouwen van een webshop of website?

Een eigen website of webshop, het klinkt misschien duur en groots, maar niets is minder waar. Tegenwoordig is het eigenlijk voor iedereen mogelijk om een eigen website te hebben, en dit hoeft zeker niet duur te zijn!

De prijs van je website wordt vooral bepaald door de hoeveelheid tijd die erin gaat zitten om hem te bouwen. Om deze reden is een op maat gemaakte website die vanaf scratch geprogrammeerd is, erg duur. Echter geeft dit wel de meeste vrijheid in ontwerp, echt alles is mogelijk maar voor het overgrote deel van de mensen die een website willen, is dit een onbetaalbare optie.
Aan de andere kant van het spectrum heb je online tools om websites te maken waar je veel reclame voor ziet. Met deze software kan iedereen gemakkelijk zelf een website maken, maar zit je in hoge mate vast aan de gekozen thema’s. De bewegingsvrijheid is dus beperkt.

Daarom maken wij gebruik van WordPress. WordPress biedt een gulden middenweg tussen enerzijds veel aanpassingsmogelijkheden en bewegingsvrijheid en anderzijds thema’s die de basis kunnen vormen voor je website om tijd te besparen.

Omdat WordPress zo flexibel is, zijn de kosten voor z’n website dat ook.

Basic website

Standaard thema
650,- Vanaf
  • Bestaand thema
  • Eigen homepage
  • 4 pagina's

Uitgebreide website

Custom made thema
1500,- Vanaf
  • Custome made & dynamisch thema
  • Geen max. hoeveelheid pagina's
  • Inclusief basis voor SEO

De prijzen zijn indicaties, een website is maatwerk, dus de prijs ook! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij SurfSupp zodat je precies weet wat een website jou gaat kosten.

Benieuwd hoe jouw website en online marketing activiteiten er momenteel voorstaan? Doe gratis en geheel vrijblijvend de online marketing check van SurfSupp zodat je precies weet of je alles eruit haalt!

Veel gestelde vragen

Een website kan duur zijn, maar ook heel goedkoop. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Vanaf €650,- heb je al een simpele website, voor een uitgebreide custom made website zullen de kosten beginnen bij €1.500,-

Dit doen wij door middel van SEO of SEA, en vaak een combinatie hiervan. Met SEO zorgen wij ervoor dat je organisch gevonden wordt in Google, dus dat als iemand zoekt naar jouw product of dienst, jouw website bovenaan staat in de zoekresultaten. Echter kost het met SEO vaak even voordat je resultaat hebt. Daarom combineren wij dit met SEA. Met SEA zorgen wij ervoor dat je gelijk bovenaan staat met advertenties in Google.

Het is fijn als je website en onderhoud voor je verzorgt wordt. Maar soms kan het ook fijn zijn als je zelf kleine aanpassingen kunt doen. Bijvoorbeeld een nieuwe foto, een stuk tekst aanpassen of misschien wel een pagina toevoegen. Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat je zelf aan kunt passen wat je aan wilt passen, dus maken we gratis een handleiding voor jou! Toch liever alles uitbesteden, geen probleem!

Helemaal tevreden met je website? Mooi! Maar dit wil je natuurlijk graag zo houden, daarvoor is het belangrijk dat je regelmatig je website onderhoud zodat hij snel en up-to-date blijft. Deze service verlenen wij bij SurfSupp met een paar uur per kwartaal zodat jouw website perfect blijft functioneren.
Zeker! Met Woocommerce bouwen wij een webshop waar je gemakkelijk je producten en voorraden kunt beheren. Een simpele webshop hoeft zelfs niet eens veel duurder te zijn dan een normale website!

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat je zelf ook een beetje leert op het gebied van websites zodat je de basis van je eigen website begrijpt. Dit doen wij door middel van een handleiding die we speciaal voor jou maken. Hiermee kun je zelf je website beheren! Kom je er vervolgens toch niet zelf uit? Dan kun je ons altijd bereiken.

Wij gebruiken WordPress voor onze websites. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS systeem en met goede reden! WordPress is snel, geschikt voor SEO en in hoge mate aan te passen naar jouw wensen. En dit alles zonder programmeren, wat tijd en daardoor hoge kosten bespaard!

Bij SurfSupp bouwen en onderhouden wij jouw website alsof het onze eigen website is, maar hij blijft uiteraard ten alle tijden jouw eigendom!

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.