Website improvement

"Je website is je online visitekaartje, voorstelrondje en verkooppraatje in één!"

Jouw website representeert jouw bedrijf!

Website Improvement

merakist zY7b8rTra3A unsplash scaled

Wat is Website improvement?

Je website is je belangrijkste visitekaartje. Alle informatie die een klant nodig heeft staat erop, hij is altijd bereikbaar en verhoogt de geloofwaardigheid van je onderneming. Echter is het maken van een goede website een vak apart en zijn fouten snel gemaakt. Er zijn diverse factoren die de kwaliteit van je website bepalen, denk hierbij aan het design, de content, de structuur en laadtijden. Wist je bijvoorbeeld dat lange laadtijden een van de grootste redenen is dat mensen je website verlaten? Als het laden van een pagina langer duurt dan 2(!) seconden, verlaat de helft van de bezoekers de website, zo blijkt uit onderzoek.

Wat levert een goede website op?

Een website is een belangrijk online kanaal, het succes van je onderneming gaat of staat met het wel of niet hebben van een goede website. Zonder goede website zullen (nieuwe) klanten je niet vinden en zal je weinig of geen aanvragen via de website krijgen. Daarentegen kan een goed ontworpen website leiden tot grote successen. Het geld wat je in een website steekt kan dus gezien worden als een van de beste investeringen.

3 werkgebieden 1 doel

De inhoud van website improvement uitgelegd

Design

Ontwerp

Het oog wil ook wat! Ook al is je aanbod nog zo goed, als je geen goed ontwerp hebt zal dat je klanten kosten. In het ontwerp willen wij jouw merk vertalen naar online zichtbaarheid.

User Experience

De consument is erg kritisch. Zij willen gemakkelijk en snel kunnen vinden wat zij zoeken. Hier speel UX een grote rol in.

Doelgroep onderzoek

Onder Website Design valt een breed scala aan technische onderdelen, wij zijn van mening dat een website pas goed is als hij perfect aansluit bij je doelgroep.

Development

Website bouw

Gebaseerd op de wensen van de klant kunnen wij de juiste website ontwerpen, bouwen en onderhouden. Zo kunnen wij je zorgen geheel wegnemen.

Bekend CMS

Wij werken met de bekende CMS-systemen zoals WordPress en Squarespace. Hierdoor kun je ook altijd zelf dingen aan je website aanpassen.

Website Navigatie

Zowel je klant als Google hecht grote waarde aan een duidelijke en gestructureerde navigatie binnen je website. Als je die op orde hebt, sla je dus twee vliegen in een klap.

Onderhoud

Website Snelheid

Alles gaat snel tegenwoordig, zo ook jouw website. Lange laadtijden zijn een van de voornaamste redenen waarom bezoekers je website verlaten.

Mobiel vriendelijkheid

Sinds 2018 is meer dan de helft van de internetgebruikers actief op hun mobiel. Is je website dus niet goed voor mobiel, dan zal een groot deel van de bezoekers je dat niet in dank afnemen.

Up-to-date houden

Alles wat digitaal is ontwikkelt zich snel, zo ook websites. Als je een tijdje niets aan je website doet is hij dus al snel verouderd, daarom zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft.

Website improvement is ons ding!

Hoe helpen wij jou?

Door het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de website, bieden wij een all-in service bieden zodat jij door kan met waar jouw bedrijf in gespecialiseerd is. Wij kunnen dus het gehele management van jouw website uit handen nemen.
TL_10212022_0011

De vijf voordelen van een goede website

Wat kost een website?

Het ontwerpen en maken van een website kan een dure aangelegenheid zijn, er zijn verschillende factoren die de hoogte van de prijs zullen bepalen. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Omdat de prijs erg afhankelijk is van de aard van de opdracht, hebben wij geen vaste prijs maar kijken wij samen met de klant naar wat de kosten zullen gaan zijn. Zo werken wij zo eerlijk en transparant mogelijk.

Wel is het belangrijk om in je achterhoofd te houden, dat een website geen eenmalige investering is en meer aandacht vereist. Daarom biedt SurfSupp ook de onderhoud service aan, omdat wij ook wel snappen dat dat in de meeste gevallen niet hetgeen is waar jij je op wil richten.

Samen met jouw website aan de slag?

Wij helpen jou graag!

alesia kazantceva VWcPlbHglYc unsplash min scaled

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.