Over ons

Achter de schermen van SurfSupp

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
TL 10212022 0020

Samen

“Samen” vormt het fundament van de “SURF”-methode. Wij werken niet in een isolement maar betrekken onze klanten zoveel mogelijk bij ons werk, daardoor ontstaat er een perfecte samenwerking. Wie kent het bedrijf immers beter dan de ondernemer(s) zelf?

Uitpluizen

De medewerkers van SurfSupp zijn dol op het uitpluizen van verschillende zaken, denk hierbij aan het onderzoeken van de: bedrijfsvoering, online- en offline uitingen en kernwaarden van jouw bedrijf. Deze aspecten en het onderzoek vormen de basis voor de toekomstige werkzaamheden en de relevantie ervan.

Resultaten

SurfSupp stuurt niet alleen aan op meningen maar werkt ook graag met resultaten. Aan de hand van resultaten kan namelijk een nieuwe koers bepaalt worden die volledig onderbouwd is. Hierdoor zal SurfSupp in samenwerking met het bedrijf constant evalueren en waar nodig aanpassingen maken.

Fit

Voor een samenwerking is de fit noodzakelijk. Mocht er een fit zijn dan zal SurfSupp voor de volle honderd procent zich inzetten voor jouw bedrijf, en zelfs nog een stapje extra!

Jouw digitale golf, onze online surf!

De algemene Surf(Supp) Filosofie

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Koen Wisselink

Diedrik Bruinsma

Ontmoet onze klanten

Dit zijn de klanten waar wij mee samenwerken!

Wij werken samen met bedrijven die gevestigd zijn 
in gevarieerde branches. Daardoor is geen branche
te gek voor ons en kijken we graag naar wat we voor jou
kunnen betekenen! 

Samen impact maken in de digitale wereld?

Laten we dat samen doen!

TL 10212022 0017

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.