SurfSupp

Ons verhaal

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen. 

Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen. 

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

SurfSupp-Leden

De Algemene Surf(Supp) Filosofie

“Samen” vormt het fundament van de “SURF”-methode. Wij werken niet in een isolement maar betrekken onze klanten zoveel mogelijk bij ons werk, daardoor ontstaat er een perfecte samenwerking. Wie kent het bedrijf immers beter dan de ondernemer(s) zelf? 

De medewerkers van SurfSupp zijn dol op het uitpluizen van verschillende zaken, denk hierbij aan het onderzoeken van de: bedrijfsvoering, online- en offline uitingen en kernwaarden van jouw bedrijf. Deze aspecten en het onderzoek vormen de basis voor de toekomstige werkzaamheden en de relevantie ervan. 

SurfSupp stuurt niet alleen aan op meningen maar werkt ook graag met resultaten. Aan de hand van resultaten kan namelijk een nieuwe koers bepaalt worden die volledig onderbouwd is. Hierdoor zal SurfSupp in samenwerking met het bedrijf constant evalueren en waar nodig aanpassingen maken. 

Voor een samenwerking is de fit noodzakelijk. Mocht er een fit zijn dan zal SurfSupp voor de volle honderd procent zich inzetten voor jouw bedrijf, en zelfs nog een stapje extra!

Team

Altijd bereikbaar

Wij vinden het belangrijk om voor iedereen bereikbaar te zijn, en een nauwe band te onderhouden met onze klanten. Daarom staan zelfs onze privé nummers op de website.

Uitdaging

SurfSupp Marketing gaat geen één uitdagingen uit de weg, maar pakt ze juist aan. Hierdoor kunnen we ondernemers helpen uit verschillende branches.

Ervaring

Het team heeft ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van: SEO, SEA, Social Media campagnes en e-mail campagnes. Tevens hebben wij relevante marketingstudies afgerond waardoor wij bepakt zijn met de meest recente kennis.

Nieuwsgierig? Vraag een consult aan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.