Social Media advertising

Gezien worden op social media zorgt ervoor dat mensen jouw bedrijf gaan herkennen!

Van adverteren kan je leren jezelf in de markt te zetten

Social media advertising

merakist CNbRsQj8mHQ unsplash min scaled

Wat is Social media advertesing?

Social Media Advertising kan ingezet worden voor meerdere doelstellingen; het verhogen van bezoekersaantallen, genereren van meer leads, zorgen voor meer volgers en verbeteren van de naamsbekendheid. Social Media Advertising is hier een zeer geschikt medium voor omdat meer dan ooit jouw doelgroep zich op deze kanalen bevindt. Tegenwoordig zit bijna iedereen wel op Social Media, uit onderzoek blijkt dan ook dat je tot wel 80% van jouw doelgroep kan bereiken met adverteren via een van de kanalen.

Wat levert social media advertising op?

Social Media Advertising kan ingezet worden voor veel doeleinden. Afhankelijk van waar jij je op wilt richten kan een goede Social Media campagne leiden tot:

  • Een verbeterde naamsbekendheid
  • Meer bezoekersaantallen (zowel online als offline)
  • Nieuwe leads
  • Meer conversies.

3 werkgebieden 1 doel

De inhoud van Social ads uitgelegd

Doelgroeponderzoek

Demografische kenmerken

De demografische kenmerken die voort komen uit het doelgroep onderzoek vormen de basis van onze campagne.

Behoeftenonderzoek

Heeft jouw doelgroep behoefte aan meer informatie, of juist aan een duidelijke call-to-action, dit is erg bepalend voor de vormgeving van de Ads.

Communicatiestrategie

Tone of voice

De manier toon van de campagne wordt gebaseerd op de doelgroep en is bepalend voor de invulling van de campagne.

Beeld

Afbeeldingen zijn van groot belang op Social Media, echter moet wel elk beeld een duidelijk nut hebben.

Social Media Ads

Doel

Tot slot wordt er een doel geformuleerd die bepalend is voor de uitvoering van de campagne.

Campagne

Door alle voorgaande stappen te volgen komen wij met een ijzersterke campagne die aansluit bij de organisatie, de behoefte van de doelgroep en het doel van de onderneming.

Social Media Advertising is ons ding!

Hoe helpen wij jou?

Wij helpen bij het maken van een sterke, consistente campagne die past bij jouw communicatiestrategie en bedrijfsdoelen. Het grote voordeel van adverteren op Social Media is dat je bereik een stuk groter is dan alleen je huidige volgers, hierdoor kan je zowel direct extra verkopen genereren als een groter aantal volgers creëren.

Omdat wij beginnen bij de basis, namelijk het onderzoek doen naar de doelgroep, en eindigen met de campagne zelf, kunnen wij jouw gehele Social Media campagne uit handen nemen. Gedurende het traject werken wij zoveel mogelijk samen met jou, aangezien jij zelf de expert bent van je bedrijf. Hierdoor zorgen wij ervoor dat we beiden kunnen doen waar we goed in zijn en jij op de hoogte bent van wat er gebeurt. Bij SurfSupp vinden wij het erg belangrijk om transparant te werken.

Naast het opzetten van de campagnes analyseren wij gedurende de campagne(s) ook de resultaten en deze rapporteren wij continu. Dit stelt ons in staat om bij te sturen waar nodig.

Mobielvriendelijkheid Koen min scaled e1637331277460 1024x773 1

De vijf voordelen van Social Media Advertising

Wat kost Adverteren op Social Media?

Bij SurfSupp Marketing werken we met een uurtarief. Ons uurtarief is €75 per uur.

Voor het adverteren heb je ook een aantal uur nodig om op te starten en het onderhouden ervan. Dit kost doorgaans 4 tot 8uur.

Je kunt Social Media Advertising zo kostbaar maken als je zelf wilt. De maximale uitgave zijn zelf in te stellen waardoor je altijd de regie houdt over je eigen geld. Vergeet niet dat ook het advertentiebudget nog bij de totale kosten komt.

Samen jouw bedrijf zichtbaar maken op social Media?

Wij helpen jou graag!

simone secci osyIadsaAfY unsplash scaled

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.