Marketingbureau Kralingen

Jouw online marketing bureau in Kralingen

Jouw doelgroep bereiken met behulp van online marketing

Marketing In Kralingen

Kralingen

Kralingen is een voormalige gemeente maar is al ruim een eeuw onderdeel van Rotterdam als stadsdeel Kralingen-Crooswijk. Kralingen is qua inwoners een van de grootste wijken van Rotterdam, in Kralingen wonen bijna 24.000 mensen. Als bedrijf in deze wijk wil je hen natuurlijk allemaal bereiken!

Het bereiken van jouw doelgroep wordt gedaan door middel van marketing, dit kan zowel offline als online. Maar hoe werkt marketing? Misschien heb je nog geen website, of heb je wel een website maar krijgt deze geen bezoekers? Wellicht wil je meer bezoekers in je winkel? Dan kan online marketing in Kralingen interessant voor jou zijn. Door middel van adverteren of Search Engine Optimisation (SEO) kunnen wij ervoor zorgen dat jij vindbaar bent in Kralingen, maar ook daarbuiten.

SurfSupp Marketing

Het online marketingbureau SurfSupp is gevestigd in Kralingen en is dus een belangrijke wijk voor het bedrijf. Door middel van SEO, SEA, Website Development, E-mail Marketing en Social Media helpen wij ondernemers in deze wijk hun klanten te bereiken.

Ben jij ondernemer in Kralingen en lukt het nog onvoldoende om jouw doelgroep te bereiken? Neem dan vooral contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Beter gevonden worden door jouw doelgroep

Zoekmachine optimalisatie in Kralingen

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google komt. Het doel is dus dat jouw website zo wordt geoptimaliseerd dat Google hem op de eerste plaats zet. Dit is belangrijk, want wist je dat maar liefst 30% van alle zoekende op het eerste resultaat klikt?! Dus, wil jij meer bezoekers op je website? Dan is SEO zeker een goed idee!

SEO bestaat uit vier onderdelen, namelijk; technische SEO, content, linkbuilden en analyse. Alleen als je deze onderdelen met elkaar combineert zul je de resultaten bereiken waar je naar op zoek bent. Heb je dus een website die niet gevonden wordt, of een leuke winkel in Kralingen waar je meer bezoekers wilt hebben? Dan kan zoekmachine optimalisatie zijn waar jij naar op zoek bent.
De resultaten van SEO zijn over het algemeen geleidelijker van aard. Het zal enige tijd duren, afhankelijk van de concurrentie, voordat jouw website hoog in Google staat. Daarom raden wij bij SurfSupp aan om SEO te combineren met online adverteren, zodat je direct resultaat hebt, maar ook werkt aan een duurzame oplossing.

Direct bovenaan in Google

Online Adverteren In Kralingen

Een veelgebruikte manier om direct extra klanten te werven is adverteren in Google (SEA). Door middel van online adverteren kun je ervoor zorgen dat je vertoond wordt op zoektermen waarbij je normaal niet gevonden wordt omdat je organische posities (nog) niet goed genoeg zijn. Voordat we beginnen met online adverteren doen wij eerst uitgebreid zoekwoordonderzoek om zo vast te stellen welke termen jouw doelgroep gebruikt om jou te vinden.

Het voordeel van online adverteren ten opzichte van SEO is dat je direct resultaat hebt en precies je bereik en kosten weet. Daarbij kun je je advertenties heel gericht targeten op specifieke plekken zoals Kralingen.

Naast adverteren in Google kan je natuurlijk op Social Media adverteren. Dit is vooral interessant als je doelgroep zich hier bevindt, dus bijvoorbeeld als je een kledingwinkel hebt. Adverteren op Social Media geeft ook hele precieze targeting mogelijkheden waarbij je je precies op leeftijden en interesses kan richten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van online adverteren voor jouw bedrijf? Lees hier meer over de mogelijkheden en kosten.

Herken je dit?

Het is ook niet raar dat je de bovenstaande problemen herkent. Iedereen heeft een eigen expertise en die van ons is toevallig online marketing, wij helpen jou dus graag verder met online marketing vraagstukken.

En zou je graag?

Iedereen wilt meer verkopen, toch? Een goede manier om verkopen of website bezoekers een boost te geven is het inzetten van online marketing. Daarmee kan je huidige doelgroepen beter bereiken en kan er wellicht zelfs nieuwe doelgroepen ontdekt worden.

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.