Marketingbureau Vlaardingen

Jouw online marketing bureau in Vlaardingen

Jouw doelgroep bereiken met behulp van online marketing

Marketing In Vlaardingen

Vlaardingen

Vlaardingen is een stad en gemeente aan de Nieuwe Maas en maakt onderdeel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Met bijna 75.000 inwoners en erg veel bedrijvigheid is het voor ondernemers een interessante gemeente om in te ondernemen. Als bijvoorbeeld winkelier of zzp’er wil je natuurlijk zoveel mogelijk van deze 75.000 mensen bereiken!

Om jouw doelgroep te bereiken, kun je marketing inzetten. Marketing kan zowel offline als online ingezet worden. Maar wat is marketing eigenlijk? Marketing is de brug tussen jouw dienst of aanbod en de klant. Jij verkoopt bijvoorbeeld bouwmaterialen en iemand aan het verbouwen is, is hiernaar op zoek maar weet niet dat jij in zijn behoefte kan voorzien. Door marketing in te zetten zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou weet te vinden door bijvoorbeeld reclame.

Als je meer verkeer op je website wilt of meer mensen in je winkel wil krijgen, dan is online marketing in Vlaardingen interessant voor jou. Door te adverteren in Google of op Social Media en door jouw website zo te optimaliseren dat je hoog in Google komt, helpt SurfSupp Marketing jou om jouw doelgroep in Vlaardingen, maar ook daarbuiten, beter te bereiken.

SurfSupp Marketing

SurfSupp Marketing is een marketingbureau gevestigd in Rotterdam en helpt vooral ondernemers in deze regio. Zo is ook Vlaardingen een belangrijke stad voor SurfSupp. Door een combinatie van SEO, SEA, Website Development, Email Marketing en Social Media in te zetten helpen wij ondernemers om hun doelgroep in Vlaardingen te bereiken.

Heb jij een eigen bedrijf en lukt het nu nog onvoldoende om jouw doelgroep te bereiken? Dan helpen wij jou graag! Neem gerust contact met ons op zodat we samen, onder het genot van een koffie, water, thee of biertje kunnen kijken hoe wij jouw perfecte digitale golf kunnen creëren.

Beter gevonden worden door jouw doelgroep

Zoekmachine optimalisatie in Vlaardingen

Heb je het over online marketing? Dan komt de term SEO al snel voorbij. Maar wat is het eigenlijk? SEO is de afkorting van Search Engine Optimisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. De term zegt het eigenlijk; met SEO optimaliseer je je website zodat hij hoger wordt weergegeven in de zoekmachines.

Zoekmachines als Google hebben honderden criteria waarop ze baseren wie bovenaan wordt weergegeven als jij een zoekterm opgeeft. Wat alle criteria precies zijn is geheim en weet dus niemand, maar een aantal van de meest zwaarwegende factoren zijn wel bekend. Denk hierbij aan dingen als website snelheid, of je website vriendelijk is voor mobiele gebruikers of de kracht van jouw domein. Door SEO in te zetten voor jouw website zorgen wij ervoor dat je hoger in de zoekmachines komt op zoektermen die voor jou relevant zijn. Dit is erg belangrijk, want maar liefst 30% van alle klikken gaat naar het eerste zoekresultaat! Sta jij hier dus niet, of misschien niet eens op de eerste pagina, dan loop je enorm veel klikken mis.

Over het algemeen laten de resultaten van SEO even op zich wachten. De zoekmachines hebben namelijk tijd nodig om het werk op waarde te schatten en een goede website wordt aandacht aan besteed over langere tijd. Wel zijn de resultaten een stuk duurzamer dan bij adverteren. Waarbij bij adverteren je posities meteen weg zijn zodra je stopt met de advertenties, zullen de SEO resultaten nog langere tijd blijven.
Bij SurfSupp adviseren wij daarom om SEO te combineren met online adverteren. Op deze manier heb je direct resultaat uit de advertenties, maar werk je met SEO aan een duurzame oplossing.

Benieuwd wat SEO voor jouw onderneming kan beteken? Lees dan hier meer.

Direct resultaat met advertenties

Online Adverteren In Vlaardingen

Waar bij SEO pas na langere tijd, afhankelijk van hoe concurrerend de markt is, de resultaten zichtbaar worden, heb je bij online adverteren direct resultaat. Online adverteren kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in Google (SEA), op Social Media zoals Facebook en Instagram of op LinkedIn. Afhankelijk van jouw doelen en doelgroep werkt het ene kanaal beter dan het andere.

Omdat je met SEA direct bovenaan in Google staat met de zoektermen die voor jou belangrijk zijn, adviseren wij om hier direct mee te beginnen. Het voordeel is dat je hier ook veel data uit kunt halen die later ingezet kan worden voor de SEO campagne. Voordat we starten met adverteren doen wij eerst uitgebreid zoekwoordonderzoek om zo de belangrijkste zoektermen vast te stellen.
Zoals gezegd kan je ook adverteren op Social Media. Dit is vooral een goede optie als je een fotogeniek product verkoopt of jouw doelgroep zich hier bevindt, zoals bijvoorbeeld bij kledingwinkels.

Naast direct resultaat heeft adverteren nog een groot voordeel; je kunt precies jouw doelgroep targetten door alleen te betalen voor zoekwoorden die voor jou interessant zijn, of op jouw locatie, zoals in Vlaardingen. Op deze manier betaal je alleen voor klikken die een hoge kans hebben om waardevol te zijn voor jou.

Denk je dat online adverteren iets voor jouw bedrijf kan zijn? Lees dan hier meer over de mogelijkheden en kosten.

Herken je dit?

Het is ook niet raar dat je de bovenstaande problemen herkent. Iedereen heeft een eigen expertise en die van ons is toevallig online marketing. Wij helpen jou dus graag verder met online marketing vraagstukken zodat jij je kunt focussen op jouw expertise.

En zou je graag?

Iedereen wilt meer verkopen, toch? Een goede manier om verkopen of website bezoekers een boost te geven is het inzetten van online marketing. Daarmee kan je huidige doelgroepen beter bereiken en kan er wellicht zelfs nieuwe doelgroepen ontdekt worden.

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.