Marketingbureau Schiedam

Jouw online marketing bureau in Schiedam

Mensen in Schiedam bereiken door middel van online marketing

Marketing In Schiedam

Schiedam

In Nederland maar zelfs in heel de wereld is Schiedam een bekende stad, dat komt doordat Schiedam tientallen branderijen en distilleerderijen had waardoor Schiedamse Jenever over heel de wereld geëxporteerd werd. Momenteel is Schiedam nog een populaire stad omdat het dichtbij Rotterdam ligt maar nog aanvoelt als geen gigantische stad. Schiedam heeft hedendaags ongeveer tachtigduizend inwoners en heeft een makkelijke verbinding met Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam, een ideale stad. Schiedam is met tachtigduizend inwoners dus geen kleine stad en de mensen zijn altijd volop in beweging. Schiedammers zijn dus een goede doelgroep om op te focussen, maar hoe spreek je deze groep nou aan met online marketing? Of hoe krijg je als ondernemer bijvoorbeeld meer bezoekers in de winkel in Schiedam? Online marketing in Schiedam is dan wellicht een goede optie, online adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn dan de perfecte uitkomst voor jou. Met die werkzaamheden zorgen wij er namelijk voor dat jij vindbaar bent in Schiedam en zelfs daarbuiten.

SurfSupp Marketing

Schiedam is nauw verbonden met SurfSupp Marketing omdat verschillende familieleden van de oprichters van het bedrijf er wonen en SurfSupp Marketing dus graag komt. Door middel van werkzaamheden op het gebied van online marketing zoals: SEO, SEA, Website Development, Social Media Marketing en E-mail Marketing helpen wij ondernemers lokaal meer klanten bereiken. Zou jij als bedrijf of ondernemer de Schiedammers meer willen bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen hoe wij jou kunnen helpen!

Nieuwe posities in Google verkrijgen

Google optimaliseren in Schiedam

Met het optimaliseren van Google bedoelen we de werkzaamheden uitvoeren die betrekking hebben op SEO. Het doel van SEO is een hoge positie verkrijgen in Google met relevante zoekwoorden die passend zijn aan jouw bedrijf. Dit is erg belangrijk want daardoor klikken potentiële klanten op jouw website doordat je bijvoorbeeld bovenaan de pagina in Google staat.

SEO bestaat uit een aantal onderdelen zoals: technische SEO, linkbuilding en content, belangrijk is om aan alle onderdelen tijd en aandacht te besteden zodat je de resultaten die je verwacht ook daadwerkelijk behaald. SEO is iets voor op de langere termijn, SEA iets meer voor op de korte, het is dus verstandig om beide onderdelen tegelijk te doen. Als je als doel hebt om meer mensen naar jouw website te krijgen, hogere posities te krijgen in Google, of de concurrentie te slim af te zijn dan kunnen we jou helpen op het gebied van SEO. Als marketingbureau in de buurt van Schiedam kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en de potentie die jouw bedrijf heeft ten opzichte van de concurrentie.

direct bovenaan in google en schiedam

Online Adverteren In Schiedam

Een snelle manier om direct potentiële klanten aan te spreken is door middel van adverteren in Google (SEA). Als je adverteert sta je namelijk direct bovenaan de pagina in Google op de zoektermen waarop je adverteert, daardoor sta je dus alsnog hoog in Google terwijl het zo kan zijn dat je deze posities nog niet hebt behaald door middel van SEO. Voordat we aan de slag kunnen gaan met SEA doen wij een uitvoerig zoekwoordonderzoek waardoor we bepalen welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw doelgroep en een match zijn met het bedrijf. Als je SEA en SEO vergelijkt dan is het voordeel van SEA ten opzichte van SEO dat je ziet wat elke euro die je erin stopt waard is. Zo is goed te zien wat voor resultaten er behaald worden en kan je zien of het zich terugbetaald. Nog een ander voordeel is dat je met de advertenties lokaal een focus aanbrengen, zo kan je dus gemakkelijk adverteren in Schiedam.

Adverteren op Social Media is ook een optie die voor veel bedrijven interessant is. Op Facebook, Instagram en LinkedIn kan je namelijk een specifieke doelgroep maken die bijvoorbeeld gebaseerd zijn op woonlocatie of interesses. Daardoor kan je de advertentie dus naadloos aansluiten bij de wensen en behoeftes van specifieke doelgroepen, ideaal dus.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met online adverteren zodat jij nog meer omzet behaald? Lees hier meer over de mogelijkheden en kosten.

Herken je dit?

Als eigenaar van een bedrijf zou je je ongetwijfeld herkennen in één van deze bovenstaande punten, het dat is niet gek. Iedereen heeft namelijk zijn of haar passie en bij ons is dat toevallig online marketing. Je kan ons dus altijd een bericht sturen, mailen of bellen en we kijken graag samen naar de potentie van jouw bedrijf.

En zou je graag?

Ieder bedrijf eigenaar wilt meer verkopen, want meer verkopen lijden nou eenmaal tot meer geld, vrijheid of levensvatbaarheid voor het bedrijf. Een goede manier om dit te bewerkstelligen is meer aandacht en tijd besteden aan het inzetten van online marketing. Nieuwe doelgroepen kunnen aangesproken worden en de huidige beter benaderd worden, kortom je haalt meer uit jouw website, ideaal dus!

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.