Marketingbureau Hillegersberg

Jouw online marketing bureau in Hillegersberg

Jouw doelgroep bereiken met behulp van online marketing in Hillegersberg

Marketing In Hillegersberg

Hillegersberg

Hillegersberg is een wijk in Rotterdam, de wijk kent mooie stukjes zoals: de Berge Plassen, de Rotte en het Kleiwegkwartier. De wijk is opgesplitst in tweeën, in Hillegersberg-Noord en Hillegersberg-Zuid, de twee delen worden verbonden door een mooie straat met prachtige huizen genaamd de straatweg. De wijk heeft circa zestienduizend inwoners, die allemaal genieten van het prachtige leven in Hillegersberg. Als ondernemer wil je natuurlijk al deze inwoners bereiken, maar hoe moet dat eigenlijk? Wellicht heb je als bedrijf al een bedrijfswebsite maar komen er helemaal geen bezoekers naar de website? Of is je onderneming gevestigd in het Kleiwegkwartier of de Berge Dorpsstraat maar wil je extra bezoekers? Online marketing in Hillegersberg is dan een goede optie, met online marketing zorgen wij ervoor dat je vindbaar bent in Hilligersberg-Noord & Zuid.

SurfSupp Marketing

Voor SurfSupp Marketing is Hillegersberg een bekende plek, één van de drie oprichters is namelijk woonachtig in deze prachtige wijk. SurfSupp wilt daarom de kennis over Hillegersberg graag combineren met de kennis van online marketing zodat SurfSupp bedrijven uit de lokale omgeving kan helpen. Heb je hulp nodig op het gebied van (complexe) marketingvraagstukken, neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de potentie van jouw bedrijf!

Op de eerste positie staan in Google

Online Adverteren In Hillegersberg

Een goede en veel voorkomende manier om online gevonden te worden is adverteren in Google. Door middel van adverteren in Google kan je namelijk bovenaan de pagina verschijnen als iemand iets zoekt wat relevant is voor jouw business. Wij kunnen je helpen met het zoeken naar relevante zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden, de daarbij bijbehorende advertentie en landingspagina waar de zoeker terechtkomt. Wat een gigantisch voordeel is van online adverteren is dat de resultaten direct zichtbaar zijn, je weet wat je verdiend aan elke euro die je erin stopt. Een ander voordeel van adverteren is dat je je een bepaalde focus kan aanbrengen in je locatie, zo kan je bijvoorbeeld extra bieden om gevonden te worden in Hillegersberg-Noord en wat minder voor Hillegersberg-Zuid.

Een ander kanaal waar online adverteren voorkomt is op Social-Media. Op Facebook, Instagram en LinkedIn kan je heel gedetailleerd je doelgroep aanspreken, dit zorgt ervoor dat je zo min mogelijk geld uitgeeft en zo groot mogelijke resultaat behaalt. Net zoals bij het adverteren in Google Ads kan je bij social-media kanalen de targeting op locatie aanpassen, dit in combinatie met interesses die de doelgroep heeft is dit ideaal. Wij helpen je graag als online marketingbureau in Hillegersberg verder met online adverteren voor een goed resultaat!

De juiste posities verkrijgen in Google

Google optimaliseren in Hillegersberg

Binnen online marketing heb je niet alleen online adverteren je hebt ook het optimaliseren van jouw website in combinatie met Google; ook wel SEO (zoekmachineoptimalisatie) genoemd. Binnen SEO zijn er nog een aantal onderdelen zoals het schrijven van content, linkbuilden en het technische gedeelte. Het technische gedeelte zorgt ervoor dat jouw website snel is en de bezoekers een prettige ervaring hebben op jouw website. Content zorgt ervoor dat potentiële bezoekers op jouw website komen om informatie te lezen die ze ergens anders niet kunnen lezen en linkbuilden zorgt ervoor dat je website kracht krijgt waardoor Google je hoger rankt.
Kortom, hier aandacht aan besteden is super zinvol. Een voorbeeld van een zoekwoord waar je content over kan schrijven, linkbuilden en technische dingen kan dan is ‘kapper Hillegersberg-Noord’. Als je dat intypt in Google zie je iets van 5 kappers, hoe meer er aandacht is besteedt aan SEO hoe hoger een kapper in Google naar voren komt. En hoe hoger je staat hoe waarschijnlijker mensen op jouw website klikken en een afspraak maken.

Anders dan adverteren is SEO iets voor de langere termijn, het duurt even voordat posities verkregen worden. Het is dus verstandig om beide tegelijk te doen. SEA om direct resultaat te halen en SEO voor op de langere termijn. Hulp Nodig? Wij als online marketingbureau in Hillegersberg staan voor je klaar en kunnen altijd een koffie drinken bij Mendoza aan de Berge Voorplas.

Herken je dit?

Veel ondernemers en andere mensen herkennen zich in de bovenstaande problemen. Dat komt omdat iedereen nou eenmaal zijn of haar eigen expertise heeft en daarbij bijbehorende enthousiasme, voor ons is dat toevallig online marketing. Je kan ons altijd e-mailen, bellen of een bericht sturen wij helpen jou graag verder met marketing vraagstukken.

En zou je graag?

Net zoals iedereen die ondernemer is zijn meer verkopen altijd beter, toch? Een goede manier om extra omzet te generen is het inzetten van online marketing. Nieuwe doelgroepen kunnen bereikt worden en de huidige doelgroep komen sneller bij jouw website uit, ideaal dus!

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.