Marketingbureau Berkel en Rodenrijs

Jouw online marketing bureau in Berkel en Rodenrijs

Mensen in Berkel en Rodenrijs bereiken door middel van online marketing

Marketing In Berkel en rodenrijs

berkel en rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is samen met de plaatsen Bergschenhoek en Bleiswijk onderdeel van de gemeente Lansingerland. Berkel en Rodenrijs heeft een uitstekende ligging omdat het tussen Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer in ligt, dat is ideaal dus. De plaats Berkel en Rodenrijs is bijvoorbeeld goed bereikbaar met den RandstadRail (metro), daardoor kan je gemakkelijk op en neer reizen naar Den Haag of Rotterdam.

Er wonen ongeveer 32.000 inwoners in de plaats die veelal in Rotterdam, Delft of Den Haag werken. Berkel en Rodenrijs staat in de omgeving Rotterdam bekend als een plaats waar startende gezinnen gaan wonen, ideaal dus om als ondernemer of bedrijf op te focussen als doelgroep omdat er een hoop potentie in zit. De perfecte manier om als ondernemer de mensen in Berkel en Rodenrijs te bereiken is door middel van online marketing. Werkzaamheden uitvoeren op het gebied van online adverteren (SEA) en het doen van zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn essentieel, wij van SurfSupp Marketing een Marketingbureau In Berkel en Rodenrijs kunnen je hierbij helpen!

SurfSupp Marketing

SurfSupp Marketing kent zijn roots in Rotterdam en omstreken, vandaar dat Berkel en Rodenrijs ook een belangrijke plaats is voor het bedrijf want het helpt tal van ondernemers in de regio. Door online marketing werkzaamheden in te zetten zoals SEO, SEA, Social Media Marketing, E-mail Marketing en Website Development kunnen bedrijven hun doelgroep in Berkel en Rodenrijs goed bereiken.

Dus heb jij een bedrijf, stichting of een onderneming en is het nog lastig om de juiste doelgroep te vinden? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen naar waar wij jou bij kunnen helpen!

Gevonden worden in Google

Google optimaliseren in Berkel en rodenrijs

Google optimaliseren is niets meer en niets minder dan werkzaamheden uitvoeren op het gebied van SEO. De doelstelling van SEO is (hogere & meer) posities verkrijgen in Google op het gebied van relevante zoekwoorden die verwant zijn aan jouw bedrijf. Aandacht, tijd en investeren in SEO is voor elk bedrijf noodzakelijk, een potentiële klant klikt immers veel sneller op jouw website als je bovenaan de pagina in Google staat.

Er zijn een aantal gebieden binnen SEO waar aandacht aan besteed moet worden zoals: Het maken van content, linkbuilden voor verschillende pagina’s en het doen van technische SEO. Anders dan adverteren in Google (SEA) is SEO iets voor op de lange termijn, maar daardoor is het noodzakelijk om beide onderdelen tegelijk in te zetten zodat ze complementair zijn aan elkaar. Wil je meer informatie wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op, wij als Marketingbureau in Berkel en Rodenrijs kunnen jou helpen met al je vragen!

Op de eerste plek in google staan

Online Adverteren In berkel en rodenrijs

Wat verstandig is om altijd te doen is adverteren in Google, daarmee sta je namelijk direct bovenaan de pagina bij zoekwoorden die voor jou en jouw potentiële klanten belangrijk zijn. Daardoor compenseert SEA dus ook voor SEO en kan je op posities staan die je nog niet hebt verkregen middels SEO, zijn de posities er later alsnog, dan zet je het adverteren weer uit.

Bij zowel SEO als SEA gerelateerde werkzaamheden voeren wij een uitvoerig zoekwoordenonderzoek uit waardoor we bepalen wanneer er een match is tussen een zoekwoord, de doelgroep en het bedrijf. Daardoor zijn de werkzaamheden onderbouwd, geven we niet zomaar geld uit en halen we de maximale potentie uit de verschillende kanalen voor het bedrijf. Wat nog een voordeel is van SEA is dat je alleen betaald voor de klikken naar jouw website, dat betekent dat potentiële klanten dus al op jouw website zitten en ze alleen daar nog moet overtuigen, ze zijn dus een stapje dichter bij een aankoop of bezoek aan de winkel!

Voor veel bedrijven is adverteren op andere kanalen dan alleen Google ook interessant. Bijvoorbeeld op Instagram, LinkedIn of Facebook, daar kan je namelijk je doelgroep nog specifieker maken door interesses, opleidingsniveau en geografische kenmerken toe te voegen. En hoe specifieker je een campagne instelt hoe beter de doelgroep bij jouw product of dienst past.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen op het gebied van adverteren? Wij zijn graag transparant dus lees hier meer over de mogelijkheden en de kosten.

Herken je dit?

Als eigenaar van een bedrijf zou je je ongetwijfeld herkennen in één van deze bovenstaande punten, het dat is niet gek. Iedereen heeft namelijk zijn of haar passie en bij ons is dat toevallig online marketing. Je kan ons dus altijd een bericht sturen, mailen of bellen en we kijken graag samen naar de potentie van jouw bedrijf.

En zou je graag?

Ieder bedrijfseigenaar wilt meer verkopen, want meer verkopen lijden nou eenmaal tot meer geld, vrijheid of levensvatbaarheid voor het bedrijf. Een goede manier om dit te bewerkstelligen is meer aandacht en tijd besteden aan het inzetten van online marketing. Nieuwe doelgroepen kunnen aangesproken worden en de huidige beter benaderd worden, kortom je haalt meer uit jouw website, ideaal dus!

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden hebben hun krachten gebundeld om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.

Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.