Marketingbureau Bergschenhoek

Jouw online marketing bureau in Bergschenhoek

Mensen in Bergschenhoek bereiken door middel van online marketing

Marketing In Bergschenhoek

Bergschenhoek

Bergschenhoek vormt samen met Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk de gemeente Lansingerland. Bergschenhoek is een woonplaats met veel nieuwbouw, waardoor het erg aantrekkelijk is voor startende gezinnen. Het gebied kenmerkt zich door de Rotte, het Hoge en Lage Berge Bos en de Skiberg. Het gebied telt circa 19.000 inwoners, en doordat er veel gezinnen, starters of mensen die het financieel wat ruimer hebben wonen is het aantrekkelijk om als ondernemer de mensen in deze buurt te bereiken. Een verstandige manier om dat te doen is door middel van online marketing, vaak hebben bedrijven wel een website maar vervolgens komt daar nooit iemand op. Dat is logisch want alleen met een website ben je er nog niet, maar SurfSupp een marketingbureau in Bergschenhoek kan jou helpen om meer bezoekers naar jouw website te krijgen en de bewoners van Bergschenhoek te bereiken.

SurfSupp Marketing

Bergschenhoek is voor de mensen achter SurfSupp een bekende plek. Van bootje varen over de Rotte, tot skiën vanaf de skiberg en iemand heeft in het verleden zelfs de 34 meter hoge klimtoren beklommen, oké niet tot het einde maar toch! 

Omdat het voor SurfSupp een bekende plek is willen wij de kennis over Bergschenhoek combineren met de kennis van online marketing, via die combinatie kunnen we er namelijk voor zorgen dat ondernemers en bedrijven lokale mensen kan bereiken, en zelfs daarbuiten!

adverteren zorgt voor de eerste plek in google

Online adverteren in bergschenhoek

Er zijn twee manieren om jouw online zichtbaarheid met het bedrijf te vergroten; betaalde mogelijkheden en organische, dit geldt ook voor Google. SEA wat niets meer en niets minder is dan adverteren in Google zorgt ervoor dat wanneer iemand naar een relevant zoekwoord zoekt op Google jij met je bedrijf bovenaan staat. Een voordeel hieraan is dat je bovenaan staat en mensen dus op jouw website klikken, nog een groot pluspunt is dat de advertenties direct ingaan, zo kan je gemakkelijk zien wat je uitgeeft en wat het je oplevert.

Een ander kanaal waar je kan adverteren is op Social-Media. Op Facebook, Instagram en LinkedIn kan je heel gedetailleerd je doelgroep bereiken, zo haal je het meeste uit jouw budget. Net zoals bij het adverteren in Google Ads kan je bij social-media kanalen de targeting op locatie aanpassen, dit in combinatie met interesses die de doelgroep heeft is dit ideaal omdat er een optimale match ontstaat dus jouw doelgroep en het bedrijf.

relevante posities in google verkrijgen

Google optimaliseren in bergschenhoek

Zoals we al eerder hadden besproken zijn er twee manieren om jouw online zichtbaarheid te vergroten, nu gaan we wat dieper in op het organisch ranken in Google. Wat houd organisch ranken in Google in? Het betekent dat je zonder dat je ervoor betaald op een liefst zo hoog mogelijke positie in Google rankt als iemand een relevant zoekwoord intypt. Dit doe je door SEO (zoekmachineoptimalisatie) gerelateerde werkzaamheden uit te voeren zoals het maken van content, linkbuilden en het juist invullen van de technische kant van een website.

Het technische gedeelte zorgt ervoor dat jouw website snel is en de bezoekers een prettige ervaring hebben op jouw website. Content zorgt er voor dat potentiële bezoekers op jouw website vinden wat ze zoeken, maar het geeft Google ook inzicht in wat je aanbiedt en waar je website over gaat. Linkbuilden gaat door het verzamelen van links, je kan elke link zien als een ‘stem op jouw website’ zo weet Google dat jouw website goed is, waardoor Google je hoger rankt.

Wat nog belangrijk is om rekening mee te houden is dat SEA (adverteren) dus meer voor de korte termijn is want het werkt gelijke en SEO (organisch) voor de lange termijn. Dit komt omdat het even duurt voordat de gewenste posities verkregen zijn. Wil je eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? SurfSupp een marketingbureau in Bergschenhoek drinkt graag samen met jou een koffie bij Outdoor Valley!

Herken je dit?

Voor veel ondernemers is het lastig om tijd en de juiste invulling te geven aan online marketing. Dat is logisch, iedereen heeft zijn of haar eigen expertise en passie en in ons geval is dat toevallig online marketing. We helpen jou dan ook graag verder met marketing vraagstukken en tillen jouw bedrijf graag naar een hoger niveau. Stuur ons vooral een bericht en laten we elkaar helpen!

En zou je graag?

Voor elke ondernemer geldt; meer verkopen is beter, toch? Een goede manier om extra omzet te generen is het inzetten van online marketing. Nieuwe doelgroepen kunnen bereikt worden en de huidige doelgroep komt sneller bij jouw website en dus jouw bedrijf uit, ideaal dus!

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden hebben hun krachten gebundeld om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.

Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.