Marketingbureau Rotterdam Noord

Jouw online marketing bureau in Blijdorp, Bergpolder, Oude Noorden, Agniesbuurt

Jouw doelgroep bereiken met behulp van online marketing in Rotterdam Noord

Marketing In Rotterdam Noord

Rotterdam Noord

Blijdorp, Bergpolder, Liskwartier en het Oude Noorden zijn allemaal wijken in het stadsdeel Rotterdam Noord, de wijken kennen mooie stukjes zoals: het vroesenpark, de singels (Noordsingel, Statensingel), dierentuin blijdorp en bijvoorbeeld het Pijnackerplein. In 2017 telde Rotterdam Noord zo’n tweeënvijftigduizend inwoners. Verdeeld over de verschillende wijken wonen verschillende culturen en dus verschillende mensen. Als ondernemer in deze buurt wil je natuurlijk deze mensen bereiken, maar hoe doe je dat? Een website voor je onderneming is natuurlijk de eerste stap, en waarschijnlijk heb je die al genomen. Maar hoe zorg je ervoor dat je mensen uit Blijdorp of de Agniesebuurt trekt naar jouw website? Online marketing in Rotterdam Noord is dan de oplossing. Wij zorgen er door online marketing voor dat je gevonden wordt in Blijdorp, Bergpolder en de andere wijken!

SurfSupp Marketing

Voor SurfSupp Marketing is Rotterdam Noord een bekende plek, één van de drie oprichters is namelijk woonachtig in het prachtige Bergpolder. SurfSupp combineert de kennis over Rotterdam noord graag met de kennis van online marketing zodat SurfSupp bedrijven uit de lokale wijken kan helpen.

Op de eerste positie staan in Google

Online Adverteren In Rotterdam Noord

Online zichtbaarheid bestaat uit twee mogelijkheden, betaald en organisch. Dit geldt ook voor Google. Zo kan je adverteren om direct boven aan te staan wanneer iemand zoekt met een relevant zoekwoord voor jouw onderneming. Het voordeel is dat dit meteen werkt, zodra je betaalt sta je er, en dat je heel direct kan zien wat je eraan uitgeeft en wat het opbrengt. En er is nog een voordeel met adverteren; je kan heel precies een locatie instellen. Bijvoorbeeld een straal van 1km rond jouw locatie. En het mooie; dit kan ook voor social media ads!

Een ander kanaal waar je kan adverteren is op Social-Media. Op Facebook, Instagram en LinkedIn kan je heel gedetailleerd je doelgroep bereiken, zo haal je het meeste uit jouw budget. Net zoals bij het adverteren in Google Ads kan je bij social-media kanalen de targeting op locatie aanpassen, dit in combinatie met interesses die de doelgroep heeft is dit ideaal.

De juiste posities verkrijgen in Google

Google optimaliseren in Hillegersberg

Naast adverteren kan je ook organisch ranken in Google. Hiervoor optimaliseer je jouw website voor Google; dit wordt ook wel SEO (zoekmachineoptimalisatie) genoemd. Binnen SEO zijn er een aantal onderdelen belangrijk zoals: het schrijven van content, linkbuilden en het technische gedeelte van je website. 

Het technische gedeelte zorgt ervoor dat jouw website snel is en de bezoekers een prettige ervaring hebben op jouw website. Content zorgt er natuurlijk voor dat potentiële bezoekers op jouw website vinden wat ze zoeken, maar het geeft Google ook inzicht in wat je aanbiedt en waar je website over gaat. Linkbuilden gaat door het verzamelen van links, je kan elke link zien als een ‘stem op jouw website’ zo weet Google dat jouw website goed is, waardoor Google je hoger rankt.

Dit werkt zowel landelijk als in de buurt, zo kan je dus ook lokaal je website optimaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld als kapper prima weergegeven worden voor het zoekwoord “kapper blijdorp”, het is een specifieke en lokale zoekterm, het is precies wat je doet en het geeft weinig concurrentie. Met aandacht aan SEO gaat je website dus op dit soort lokale zoekwoorden ranken. Wat natuurlijk als resultaat heeft dat je meer naamsbekendheid krijgt, meer bezoekers op je website en uiteindelijk ook meer klanten. Afhankelijk van de concurrentie is SEO wel lastiger dan Adverteren, hierdoor duurt het langer voordat het resultaat te zien is. Maar het resultaat blijft ook langer zichtbaar.

Wij adviseren dan ook SEO en SEA in Rotterdam Noord tegelijk in te zetten. Heb je hier hulp bij nodig? Wij staan voor je klaar en kunnen altijd een koffie drinken bij het statencafe, eudokiaplein of bijvoorbeeld op de bergweg.

Herken je dit?

Veel ondernemers en andere mensen herkennen zich in de bovenstaande statements. Dat komt omdat iedereen nou eenmaal zijn of haar eigen expertise heeft en het bijbehorende enthousiasme, voor ons is dat online marketing. Je kan ons altijd e-mailen, bellen of een bericht sturen, wij helpen jou dan graag verder met marketing vraagstukken.

En zou je graag?

Voor elke ondernemer geldt; meer verkopen is beter, toch? Een goede manier om extra omzet te generen is het inzetten van online marketing. Nieuwe doelgroepen kunnen bereikt worden en de huidige doelgroep komt sneller bij jouw website en dus jouw bedrijf uit, ideaal dus!

Zo helpen wij jouw onderneming groeien

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden (waarvan een uit Rotterdam Bergpolder) bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.