Marketingbureau Hoeksche Waard

Jouw online marketing bureau in de regio van de hoeksche waard

Jouw doelgroep bereiken met behulp van online marketing

Marketing In De Hoeksche Waard​

Hoeksche Waard

Er zijn bijna 90.000 inwoners in de Hoeksche Waard, deze wil je als bedrijf natuurlijk graag allemaal bereiken. Dit kan door offline of online communicatie. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Misschien heb je al een website maar blijft het aantal bezoekers nog wat achter? Of wil je meer bezoekers in je winkel door online advertenties? Door de juiste tactieken toe te passen (bijvoorbeeld door middel van SEO) zorgen wij ervoor dat jij vindbaar bent in bijvoorbeeld Oud-Beijerland, Puttershoek, Numansdorp of de gehele Hoeksche waard!

SurfSupp Marketing

Voor Surfsupp is de Hoeksche Waard een belangrijke plek, hier ligt namelijk een deel van de basis van het bedrijf. Zo zijn twee van de drie oprichters er opgegroeid, en bijvoorbeeld in Oud-Beijerland naar school gegaan. SurfSupp wil de kennis over de Hoeksche Waard graag combineren met de kennis van online marketing en het inzetten om bedrijven te helpen met hun marketing uitdagingen.

Wij helpen jou graag verder!

Onze diensten

Website Improvement

Websites zijn belangrijk voor de beeldvorming van de klant, deze indruk moet natuurlijk positief zijn én goed bij je passen. De website bevat uiteraard de juiste informatie en biedt een gemakkelijke gebruikservaring. Wij kunnen jou hiermee helpen.

SEO

Door het schrijven van teksten, doen van zoekwoordonderzoek, linkbuilden en het optimaliseren van de website zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf hoger in de organische resultaten van Google komt.

SEA

Advertenties maken, zoekwoorden uitzoeken en campagnes opzetten, zodat jij meteen bovenaan staat en direct resultaat behaalt in Google.

Strategie

De basis van jouw bedrijf is de marketingstrategie. Wie wil je bereiken? Hoe wil je geld verdienen? Wat doet de concurrentie? En waarom ben jij uniek? Wij helpen jou bij het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch marketing plan.

E-mail Marketing

Het opstellen van E-mails, het managen van contacten en het maken van funnels. Dit doen wij om optimaal gebruik te maken van één van de best presterende kanalen: E-mail Marketing.

Social Media

Door aanwezig te zijn op social media is het voor jou en je klanten gemakkelijk om in contact te blijven, en weet de klant precies wat je doet. Maar social media is ook een goede manier om nieuwe klanten te vinden, bijvoorbeeld door te adverteren.

Onderbouwde marketing plannen

Online adverteren in de hoeksche waard

Adverteren in Google is een veelgebruikte manier om extra klanten te werven. Je kan gezien worden bij zoektermen waarop je normaal niet gevonden wordt, maar die wel goed bij jouw aanbod passen, wij kunnen je helpen deze woorden te vinden. Ook kan je gemakkelijk een nieuwe doelgroep aanspreken. Het voordeel van online adverteren is dat je precies het bereik en de kosten weet. Daarnaast kan je heel precies targetten, zo kan je bijvoorbeeld alleen de Hoeksche Waard als locatie toevoegen, zodat je daar goed gevonden wordt. Of het kan zelfs nog specifieker, zo kan je ook per dorp (Oud-Beijerland, Strijen, Numansdorp, etc.) targeten of per postcode gebied.
Online adverteren kan natuurlijk ook op Social-Media, dit geeft ook veel mogelijkheden tot precieze targeting van de doelgroep en kan daarnaast helpen bij het versterken van je merk en beleving ervan. Locatietargeting bestaat ook hier tot de opties, in combinatie met bepaalde interesses is jouw ideale doelgroep gemakkelijk aan te spreken. Ook hierbij kunnen wij jou helpen!

Herken je dit?

Het is ook niet raar dat je de bovenstaande problemen herkent. Iedereen heeft een eigen expertise en die van ons is toevallig online marketing, wij helpen jou dus graag verder met online marketing vraagstukken.

En zou je graag?

Iedereen wilt meer verkopen, toch? Een goede manier om verkopen of website bezoekers een boost te geven is het inzetten van online marketing. Daarmee kan je huidige doelgroepen beter bereiken en kan er wellicht zelfs nieuwe doelgroepen ontdekt worden.

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.