Marketing Bureau Hoeksche Waard

Voor Surfsupp is de Hoeksche Waard een belangrijke plek, hier ligt namelijk een deel van de basis van het bedrijf. Zo zijn twee van de drie oprichters er opgegroeid, en bijvoorbeeld in Oud-Beijerland naar school gegaan. SurfSupp wil de kennis over de Hoeksche Waard graag combineren met de kennis van online marketing en het inzetten om bedrijven te helpen met hun marketing uitdagingen.

neve web design studio 07

De diensten die wij aanbieden

neve web design studio 09

Marketing in de Hoeksche Waard

Er zijn bijna 90.000 inwoners in de Hoeksche Waard, deze wil je als bedrijf natuurlijk graag allemaal bereiken. Dit kan door offline of online communicatie. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Misschien heb je al een website maar blijft het aantal bezoekers nog wat achter? Of wil je meer bezoekers in je winkel door online advertenties? Door de juiste tactieken toe te passen (bijvoorbeeld door middel van SEO) zorgen wij ervoor dat jij vindbaar bent in bijvoorbeeld Oud-Beijerland, Puttershoek, Numansdorp of de gehele Hoeksche waard!

Herken je dit?

  • Het is lastig nieuwe klanten te bereiken;
  • We moeten iets met online marketing, maar wat?;
  • De website levert niet zo veel op;
  • Er is geen tijd voor alle marketing werkzaamheden.

En zou je graag?

  • Meer verkopen hebben;
  • Via een nieuwe kanaal, nieuwe klanten krijgen;
  • Meer websitebezoeken hebben;
  • Een betere naamsbekendheid krijgen?

Online adverteren in de Hoeksche Waard

Adverteren in Google is een veelgebruikte manier om extra klanten te werven. Je kan gezien worden bij zoektermen waarop je normaal niet gevonden wordt, maar die wel goed bij jouw aanbod passen, wij kunnen je helpen deze woorden te vinden. Ook kan je gemakkelijk een nieuwe doelgroep aanspreken. Het voordeel van online adverteren is dat je precies het bereik en de kosten weet. Daarnaast kan je heel precies targetten, zo kan je bijvoorbeeld alleen de Hoeksche Waard als locatie toevoegen, zodat je daar goed gevonden wordt. Of het kan zelfs nog specifieker, zo kan je ook per dorp (Oud-Beijerland, Strijen, Numansdorp, etc.) targeten of per postcode gebied.

Online adverteren kan natuurlijk ook op Social-Media, dit geeft ook veel mogelijkheden tot precieze targeting van de doelgroep en kan daarnaast helpen bij het versterken van je merk en beleving ervan. Locatietargeting bestaat ook hier tot de opties, in combinatie met bepaalde interesses is jouw ideale doelgroep gemakkelijk aan te spreken. Ook hierbij kunnen wij jou helpen!

neve web design studio 07

Wie wij zijn

Wij zijn SurfSupp, een marketing bureau gestart door drie jonge ondernemers. Na meerdere signalen vanuit de markt zijn wij begonnen met een bureau die het anders doet; wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Ook persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen. Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Zo heb je nog meer aan een samenwerking met ons!

Het is dus goed mogelijk om online de lokale doelgroep te bereiken. Wil je jouw bedrijf versterken door marketing in de Hoeksche Waard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten over hoe wij jouw kunnen helpen? Vul het formulier in, bel of E-mail ons voor meer informatie op: 0611072146 of info@surfsupp.nl –>

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.