SEA Advertenties

De meest bekende typen advertenties zijn de tekst-advertenties, en zelfs deze zijn er in verschillende soorten en maten. Naast tekstadvertenties zijn er de: display-advertenties, videoadvertenties, app advertenties en bijvoorbeeld shopping advertenties. Elke soort werkt op een iets andere manier en wordt dus ook op andere plaatsen vertoond. Het type advertentie wordt bepaald door de campagne die er gekozen wordt. Jouw doel met adverteren heeft een grote invloed op welke advertenties jij wilt weergeven, maar ook je dienst of product is belangrijk in dit proces.

Advertentiesoorten

Lees hieronder meer over de verschillende advertentiesoorten.

Er bestaan een aantal soorten advertenties, als eerste is er de verdeling van: Tekst, Display, Video en Shopping advertenties. Deze hebben elk weer hun eigen varianten en doelen.

De advertenties worden op verschillende plekken vertoond aan een gebruiker. Tekst advertenties wanneer iemand een bepaald zoekwoord intypt. Display advertenties als reclameblokken op verschillende websites. Video advertenties voor video’s op youtube en shopping advertenties wanneer gebruikers producten zoeken.

Nieuwsgierig? Vraag meer informatie aan

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.