Hulp bij WordPress

Introductie

Jouw website is je online visitekaartje. Het is dus belangrijk dat deze altijd up-to-date is. Wanneer je als bedrijf niet een enorm budget hebt maar toch een website wilt kiest men vaak voor een WordPress website. Ook deze moet onderhouden worden, vaak kan je dit zelf maar niet in alle gevallen. Wij bieden onderhoud, beheer en zelfs hulp bij het bijwerken van jouw website aan. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw klanten op de beste manier geholpen worden! Dit alles op een laagdrempelige manier en voor elk budget!

Hulp bij WordPress

Naast het onderhouden en beheren van de website kunnen wij u ook helpen, bijvoorbeeld in een analyserende/adviserende rol maar het is ook mogelijk dat we een actievere rol krijgen. Zo kan je bij ons terecht met vragen of voor analyses of kunnen wij ervoor zorgen dat de ‘lastigere dingen’ voor u uit handen genomen worden. Hulp bij het beheren en onderhouden van jouw WordPress website kan dus meerdere vormen aannemen. Wij zien dat het vaak om kleine ondersteunende taken gaat, deze zijn gemakkelijk op te lossen.

Waarom is het nodig?

Het is belangrijk de website regelmatig te updaten, zo houd je spam en virussen buiten deur. Heb je een WordPress website? Dan is het ook belangrijk het thema en de plugins bij te werken. Naast het technische beheer is het ook belangrijk dat de content en het design bijgewerkt worden, zo blijf je ook relevant voor de zoekmachines.

Webshop onderhoud

Juist voor een webshop is het onderhoud belangrijk, naast dat een CMS voor webshops vaak meer plugins (denk aan Woocommerce) vereist, bevat het ook veel meer pagina’s. De producten en verschillende categorieën zorgen voor een enorme website, dit kan voor technische problemen zorgen en zal goed gemanaged moeten worden. 

De gebruikerservaring

Tijdens het website beheer bekijken we de technische fouten. Hieruit hebben we een aantal verbeterpunten. Deze kunnen wij oppakken of kan je zelf oplossen. Het oplossen hiervan zal bijdragen aan het optimale gebruiksgemak van de website. Wat niet alleen goed is voor uw bezoekers maar ook voor SEO!

Wat wij doen:

Website beheer

- Content Updaten
- Het CMS Updaten
- Plugins Updaten
- Thema’s Updaten
- Technische Controle
- Backups maken

Website onderhoud

- Het CMS Updaten
- Plugins Updaten
- Thema’s Updaten
- Backups maken

Webshop beheer

- Content Updaten
- Producten Updaten
- Het CMS Updaten
- Plugins Updaten
- Thema’s Updaten
- Technische Controle
- Backups maken

Webshop onderhoud

- Het CMS Updaten
- Plugins Updaten
- Thema’s Updaten
- Woocommerce Updaten
- Backups maken

Extra's

Eventueel kunnen wij ook het volgende beheren:
-De content (teksten en afbeeldingen)
-Het design
-SEO-technische factoren
-De resultaten

Waarom voor ons kiezen?

Scherpe analyse, concrete uitvoering en tips op het gebied van SEO.

Door hulp van onze experts bespaar jij tijd en werkt je website optimaal!

Ruime ervaring in website beheer en onderhoud voor zowel B2B als B2C.

Overzichtelijk qua kosten, bepaal zelf of je kiest voor een abonnement, strippenkaart of losse uren.

Je kan gerust zijn over het onderhoud van jouw website.

"Meer weten of samenwerken? Contact ons, let’s surf your website!

Wat kost hulp bij WordPress?

Er zijn verschillende vormen waarin onze dienst afgenomen kan worden. Je kan kiezen voor een vast abonnement waarin je er zeker van bent dat alle updates correct uitgevoerd worden. Of je kan bijvoorbeeld kiezen voor een soort ‘strippenkaart’ waarbij je een aantal uren koopt en deze per opdracht in overleg inzet.

 

Nieuwsgierig? Vraag een consult aan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.