Hulp bij wordPress

Jouw online marketing bureau dat je verder helpt met jouw website

laat je zien door je website

Jouw website up to date

SurfSupp Marketing

Jouw website is je online visitekaartje. Het is dus belangrijk dat deze altijd up-to-date is. Wanneer je als bedrijf niet een enorm budget hebt maar toch een website wilt kiest men vaak voor een WordPress website. Ook deze moet onderhouden worden, vaak kan je dit zelf maar niet in alle gevallen. Wij bieden onderhoud, beheer en zelfs hulp bij het bijwerken van jouw website aan. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw klanten op de beste manier geholpen worden! Dit alles op een laagdrempelige manier en voor elk budget!

Een up-to-date website

Waarom is het nodig?

Naast het onderhouden en beheren van de website kunnen wij u ook helpen, bijvoorbeeld in een analyserende/adviserende rol maar het is ook mogelijk dat we een actievere rol krijgen. Zo kan je bij ons terecht met vragen of voor analyses of kunnen wij ervoor zorgen dat de ‘lastigere dingen’ voor u uit handen genomen worden. Hulp bij het beheren en onderhouden van jouw WordPress website kan dus meerdere vormen aannemen. Wij zien dat het vaak om kleine ondersteunende taken gaat, deze zijn gemakkelijk op te lossen.
Het is belangrijk de website regelmatig te updaten, zo houd je spam en virussen buiten deur. Heb je een WordPress website? Dan is het ook belangrijk het thema en de plugins bij te werken. Naast het technische beheer is het ook belangrijk dat de content en het design bijgewerkt worden, zo blijf je ook relevant voor de zoekmachines.

Website onderhoud

Juist voor een webshop is het onderhoud belangrijk, naast dat een CMS voor webshops vaak meer plugins (denk aan Woocommerce) vereist, bevat het ook veel meer pagina’s. De producten en verschillende categorieën zorgen voor een enorme website, dit kan voor technische problemen zorgen en zal goed gemanaged moeten worden. 

Gebruikerservaring

Tijdens het website beheer bekijken we de technische fouten. Hieruit hebben we een aantal verbeterpunten. Deze kunnen wij oppakken of kan je zelf oplossen. Het oplossen hiervan zal bijdragen aan het optimale gebruiksgemak van de website. Wat niet alleen goed is voor uw bezoekers maar ook voor SEO!

Wij helpen jou graag verder!

Wat wij doen

Website beheer

- Content Updaten
- Het CMS Updaten
- Plugins Updaten
- Thema’s Updaten
- Technische Controle
- Backups maken

Webshop beheer

- Content Updaten
- Producten Updaten
- Het CMS Updaten
- Plugins Updaten
- Thema’s Updaten
- Technische Controle
- Woocommerce Updaten
- Backups maken

Extra's

Eventueel kunnen wij ook het volgende beheren:
-De content (teksten en afbeeldingen)
-Het design
-SEO-technische factoren
-De resultaten

Scherpe analyse, concrete uitvoering en tips op het gebied van SEO.

Door hulp van onze experts bespaar jij tijd en werkt je website optimaal!

Ruime ervaring in website beheer en onderhoud voor zowel B2B als B2C.

Overzichtelijk qua kosten, bepaal zelf of je kiest voor een abonnement, strippenkaart of losse uren.

Je kan gerust zijn over het onderhoud van jouw website.

Wat kost hulp bij WordPress?

Er zijn verschillende vormen waarin onze dienst afgenomen kan worden. Je kan kiezen voor een vast abonnement waarin je er zeker van bent dat alle updates correct uitgevoerd worden. Of je kan bijvoorbeeld kiezen voor een soort ‘strippenkaart’ waarbij je een aantal uren koopt en deze per opdracht in overleg inzet. Wat je budget ook is, bij SurfSupp kunnen wij je een passende oplossing betalen die helemaal past bij jouw behoeftes. 

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Wij zijn SurfSupp

Drie ondernemers, marketeers en vrienden bundelen hun krachten om andere ondernemers en bedrijven zowel offline als online te helpen.
Wij houden van transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Dat zijn tevens ook de kernwaarden van SurfSupp, deze vormen de basis voor alle overeenkomsten. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om zo samen tot de perfecte digitale golf te komen.

Digitale ontdekkers

Bij SurfSupp vinden wij het belangrijk dat we niet alleen problemen oplossen maar de klant ook zelf leert hoe dit in de toekomst te doen. Voorkomen is immers beter dan genezen!
SurfSupp Leden 1024x682 1

Ontmoet het team

de blije gezichten

Wessel Bruinsma

Diedrik Bruinsma

Koen Wisselink

Geheel vrijblijvend!

Doe de gratis website check!

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.