Gratis online marketing check

jouw kansen benutten met online marketing

jouw doelgroep bereiken met behulp van marketing

Online marketing inzetten

digital marketing41

Introductie

In het algemeen gaan de ontwikkelingen in de wereld snel, maar nergens gaan ze zó snel als online. Zeker als je je bedenkt dat de Nederlandse consument pas sinds 1993 toegang heeft tot het internet, en dat nog geen dertig jaar later niemand meer zonder kan. We regelen onze financiën online, bestellen kleding, zoeken en boeken vakanties en houden contact met elkaar via tal van kanalen. Alles en iedereen is online!

Echter brengt dit behalve eindeloze mogelijkheden ook veel nieuwe uitdagingen met zich mee. De kans is namelijk groot dat hetgeen wat jij aanbiedt, ook aangeboden wordt door andere partijen. Waar je vroeger als fietsenwinkel louter concurreerde met fietsenwinkels in de buurt, is de strijd online ook met alle andere fietsenwinkels in Nederland, en misschien zelfs wel over de grens!

Online marketing

Door middel van online marketing kun je ervoor zorgen dat de klant jou kan vinden. Maar liefst 30% van de zoekende in Google klikt op de eerste link, en nummer 7 in de zoekresultaten ontvangt nog maar 5% van de klikken! Bijna iedereen vindt dus wat hij of zij zoekt op de eerste pagina. Sta je daar niet, dan loop je klanten mis. Hoe zorg je dat klanten jou online tegenkomen? Dat kun je simpel gezegd doen op vijf verschillende manieren:

Geheel vrijblijvend!

Doe de gratis online marketing check!

Geen golf te hoog

Zelf aan de slag met de aanbevelingen!

Bij SurfSupp houden wij ervan om andere ondernemers te helpen op het gebied van online marketing. Zo kunnen zij hun eigen dromen en ambities realiseren en hoeven zij zich geen zorgen te maken om hun online vindbaarheid. Met de tips uit de online marketing check kunnen wij uiteraard gelijk aan de slag, maar je mag er natuurlijk ook zelf mee stoeien. Je zit dus nergens aan vast!
myriam jessier eveI7MOcSmw unsplash

Wat leuk dat je op onze website surft! Kijk en lees gerust rond. Liever direct contact? Stuur ons dan vooral een Appje en we nemen binnen no-time contact met je op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.