Cases

Partners

StronQ Media

Studio Toonbeeld

StronQ Media is een online marketing bedrijf gefocust op het maken, ontwikkelen en editen van bedrijfsvideo’s. SurfSupp werkt graag samen met StronQ Media, zij vullen ons aan met video’s wij hen met specialisme op het gebied van SEO en SEA.

Studio Toonbeeld is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: het bijhouden van social media, het ontwikkelen van een communicatie strategie of het schrijven van teksten. 

StronQ Media

StronQ Media is een online marketing bedrijf gefocust op het maken, ontwikkelen en editen van bedrijfsvideo’s. SurfSupp werkt graag samen met StronQ Media zij vullen ons aan met video’s wij hen met specialisme op het gebied van SEO en SEA.

Studio Toonbeeld

Studio Toonbeeld is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van communicatie. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: het bijhouden van social media, het ontwikkelen van een communicatie strategie of het schrijven van teksten. 

''Wij van SurfSupp vinden klanten en partners net zo belangrijk als onze eigen medewerkers'.'

Samenwerkingen

sevenatsea logo
SurfSupp Marketing werkt samen met Sevenatsea op het gebied van online marketing. Daardoor kunnen wij onze kennis combineren met onze hobby en een surfshop helpen. Wij helpen ze momenteel door analyses te doen op het gebied van: technische SEO, marketingstrategie en SEA. 🏄‍♂️

Kijk voor meer informatie en mooie surfspullen op hun website! 🌊

Klik Hier
Logo-ruilwinkel
SurfSupp Marketing werkt samen met Ruilwinkel Feijenoord op het gebied van website improvement. Wij hebben een nieuwe website gelanceerd waarmee we een sociaal initiatief hebben kunnen helpen, iets wat wij bij SurfSupp graag doen!

Kijk voor meer informatie en een mooi initiatief!

Klik Hier
Logo Kaat en Klaar 2048x666 1
Voor Kaat & Klaar beheren we de gehele webshop. Kaat & Klaar is een bedrijf die zelf creatief wilt bezig zijn, waardoor wij het beheren van de webshop uit handen nemen om de creativiteit te stimuleren. Wij vinden het leuk om hun producten in de markt te zetten!

Kijk voor unieke en handgemaakte macramé spullen op de website!

Klik Hier
hartje deventerlogo
Voor Hartje Deventer hebben we de website geoptimaliseerd waardoor de website past bij wat de eigenaresse wilt en aanbiedt. Ook helpen we Hartje Deventer op het gebied van adverteren in Google, waardoor (potentiële) klanten bij haar uitkomen!

Kijk voor meer informatie en een lekker massage op de website!

Klik Hier
Schermafbeelding 2021 03 17 om 12.55.36
Wij werken samen met Re-orient op het gebied van website improvement. De website is gemoderniseerd waardoor deze beter aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. In deze tijd is een moderne website onmisbaar voor elk bedrijf!

Kijk voor meer informatie en hoe verandermanagement jouw bedrijf kan helpen hier!

Klik Hier
Logo full.original
Voor Boulder Locations voert SurfSupp de SEO en SEA uit. Dat betekent dat wij teksten schrijven die van belang zijn om de juiste kennis te delen met hun klanten. Ook zullen de advertenties op bijvoorbeeld Google opgezet en beheert worden.

Kijk voor meer informatie en een Boulder Location op de website!

Klik Hier

Samenwerken en nieuwe resultaten behalen?

SurfSupp staat open voor nieuwe samenwerkingen en we leren je graag beter kennen!

Nieuwsgierig? Vraag een consult aan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.